Min fantastiske fødselsdags uge startede d. 18/11 2008 ................

Jeg blev udsat for mit livs største "surprice-party"!

Kl. 06.45 Trådte jeg intet anende ind på min arbejdsplads, en i mit hoved helt almindelig dag. Det der mødte mig er ubeskriveligt.... Der var overalt pyntet med flag og balloner. Over døren hang et ærsskjold,

Fra et skjul kom mine skønne kollegaer frem, i dagen anledning fuldstændig morgenfriske, udstyret med kamera og flag.
Helt utroligt at de var mødt ind, det var jo kun mig der skulle møde på dette tidspunkt.... og jeg var den der "blev taget på sengen".
I døren stod min kontorstol "draperet" med knaldrødt nervøst fløjel.

Jeg blev kørt ind på mit kontor hvor den skønneste rocks-stjerne på elektrisk guitar spillede fødselsdagssang.

Efterfølgende blev jeg "begavet" i mens vi skålede i champagne.... Sikken en morgen, og så dagen før dagen!


Vores Social rådgiver og i dagens anledning fotograf: Flemming Nielsen

Jeg vil aldrig glemme denne dag, hvor jeg igen blev bekræftiget i at jeg har verdens bedste kollegaer.

Ja sådanne gik det til at min fødselsdag startede med at blive fejret længe inden jeg selv havde taget fat på forberedelserne

D.19/11 2008. Altså min rigtige fødselsdag var planlagt som en stille dag, hvor jeg havde taget fri fra arbejde og skulle ud og spise med de nærmeste.


Lille Yoda var dog klar med fødselsdags flaget fra morgen stunden.

Jeg havde en dejlig dag og aften i familiens skød, sluttede efter en dejlig middag med at afleverer Michael på hans efterskole.

Planen var så at jeg ville bruge de næste dage på at gøre klar til den egentlige fødselsdagsfest lørdag d. 22. november der skulle holdes som åbent hus.

Disse dage var også anderledes end jeg havde tænkt, dels gik jeg rundt med en utrolig dejlig glad følelse over det fantastiske surprice party, dels kom endnu en kæmpe surprice på mail...
jeg var blevet ejer af Bergeruds Alvilda.... en fødslesdagsgave fra min "shetlands veninde Jonna der desværre p.g.a. sygdom måtte melde afbud til festen. Det er da fantastisk!!

Mine Hollandske venner Karin og Vilfried Stutteri Liebas, skulle ankomme dagen før festen men på grund af trafikale problemer nåede de først frem ved midnatstid men heldigvis i god behold.

Også de blev i stand til at overraske mig med en fantastisk gave... nemlig det smukkeste kakkelmaleri af Stjernens Gambler som vi ejer i fællesskab og som lige nu er i Holland. En fantastisk gave at modtage.


En fantastisk gave at modtage.

Klik over på siden med billeder fra fødselsdags festen her