Året der gik 2006

Så gik endnu et år , hvor vi kan se tilbage på mange mange skønne shetlands oplevelser. Et år hvor vi blandt andet kunne glæde os over de resultater vores hingste har opnået i udlandet. Det startede med denne herlige melding:

"Stjernens Mini-Stardust nu godkendt til avl i Norge"


Stardust under løsspringningen hvor han fik en delt 1. plads. han springer højere end sin egen højde med stor lyst!
Et kæmpe tillykke til hans ejer Inger Mehler , fra hvem vi også har billedet.

I April blev den Svenske forårs hingstkåring afviklet og her kunne vi med stor glæde konstatere at
Stjernens Mini-Patrick blev godkendt med 40 point og bestod sin brugsprøve.


Et meget stort tillykke sender vi til hans ejer Anneli og Fredrik Jedenius

I danmark havde vi en skøn dag til den Danske hingste kåring hvor de 6 hingste vi havde med alle blev godkendt. Flot trænet og fremvist af Carina og Tina.


Tutu of the Piggyfarm
Foto Kirsten Ellebæk

På plageskuerne landet over har vi glædet os over at afkom efter nogle af vores hingste, specielt Skovlundens Waterloo og Heros Tranegilde , har gjort sig meget bemærket som klasse vindere, her kan nævnes Gruppes Manze, Gruppes Fliss Tartans Mulan, Skovmosens Rumle og Annagaardens Unika

Fra Norge har vi kunne glæde os over fløjplads til Stjernens Mini-Polle

I løbet af forår of sommer kom 23 nye dejlige føl til verden, det er jo noget af det skønneste!

Ud over de nye føl, hvoraf nogle allerede er ude i nye hjem, er vores besætning også blevet suppleret af enkelte nye ponyer, bla. denne dejlige hoppe:


Sandbackas Gill
Foto Camilla Kjellman

Traditionen tro holdt vi vores sommerferie på Dyrskue i Roskilde. Vi havde nogle skønne dage, selvom vejret var temmeligt lunefuldt. Opnåede rigtig gode resultater for alle vores dyr, hvoraf det bedste var Nanda V. Stal Nederkoorn der opnåede de eftertragtede 24 point, hvilket kun blev opnået af en enkelt shetlands hoppe mere, nemlig den skønne hoppe Ovette V.H.Zamenhof tilhørende stutteri Tartan.


Tina vandt iøvrigt mønstringskonkurrensen for junior, og må derfor fremover kun deltage i elite klassen såfremt hun skulle blive udtaget igen.

Til den Danske hoppekåring havde vi 8 ponyer med, 6 af dem opnåede 40 point og derover, heraf kom 3 i 1. klasse. Vi var selvfølgelig meget meget glade for dette resultat og for igen at have oplevet en herlig dag i skønne omgivelser og herligt vejr, sammen med mange dejlige "shettie-venner"


Mor- barn x 2


Reina v.d. Sleutelhof
Foto: Kirsten Ellebæk.

I Juli tog vi til Sverige, for at deltage ved det Internationalt Show i Halmstad, sammen med vores hollandske venner fra stutteri Liebas. Et utrolig flot arrangement, nogle herlige dage og til min store glæde var der endelig en dommer der bedømte min lille princesse, Stjernens mini-Afroditte som jeg synes hun fortjener. Hun fik guld, hvilket vi også kunne glæde os over at Tina´s to hopper Coral og Sunshine fik.


Stjernens Mini Afroditte


Stjernens Coral


Shambles Ray of Sunshine

I august kunne vi atter glæde os over en kæmpe succe i Sverige, for en de hingst vi har opdrættet. Denne gang var det Stjernens Epus der blev klassevinder med 42 point!


Stort tillykke til ejer og fotograf: Hanna Dahlström.

En af årets højde punkter var da det lykkes os, sammen med Shetlandstal Liebas ,at købe Stjernens Gambler tilbage.

.

Vi fik ikke kørt så meget som vi gerne ville i 2006 men naturlig vis deltog vi i kørestævnet i Revsø


Tina i forhindringerne med Puk og Rubens.

Også klubmesterskabet i SOK deltog vi i. Her blev Tina blev vinder af Mikkelpokalen og nr. 2 i klubmesterskabet. som blev vundet af Lotte Støvlbæk.


Dagens vindere med klubmester Lotte Støvlbæk i midten

Til Store hestedag i Roskilde i september var vi så heldige at 4 af de 6 ungdyr vi havde med, kvalificerede sig til finalen. En skøn dag med resultater vi er meget tilfredse med. Dagen bedste resultat for os, var igen Stjernens Coral som blev Res. B.I.S


Stjernens Coral

I oktober afholdt avlsforeningen materialeprøve. Vi havde 6 hingste med alle bestod, ikke med super karakter men vi er vældig glade for at alle nu kan fremstilles til hingstkåringen i 2007.

Det skulle vise sig at året bød på endnu et nyt familie medlem, helt uden for shetlandsverdenen men alligevel af stor betydning. En lille Mops!


Lille "Berte" er importeret fra Tyskland med stor hjælp fra Kate Grambo Stutteri Bakkegård.

Afslutningen på året 2006, kunne vi ikke ønske os bedre i det Piraat Liebas, som er udlånt til stutteri Liebas, i december opnåede at blive godkendt til avls i Holland.


Vi købte Piraat af Stutteri Liebas da han var plag, så det er vel ikke svært at forestille sig, hvor skønt det er som rigtig gode venner ,at få lov til at dele denne triump sammen. Nu glæder vi os til at starte det nye år med sammen, at opleve hvordan Pirrat vil klare sig til den endelige hingstkåring i Holland.

Vi takke alle for et dejligt positivt samvær omkring vores dejlige ponyer.
Tak til alle de avlere og ejere der har delt deres glæder og triumfer sammen med os. Det har været en stor glæde at tage del i dette og tak til alle dem der har delt vores glæde.
En speciel tak til alle dem der har købt ponyer hos os, passet og trænet dem så de derfor har været i stand til at opnå de flotte resultater, vi har jublet os over i det forløbne år.

Vi ser frem til mange skønne oplevelser og hyggelige timer.

Allerede nu er der jo gang i flere aktiviteter for 2007 bla.

Roskilde Dyrskue 2007.

Internationalt show i Danmark "Shettieval" d. 14 og 15. juli 2007

Godt nytår!

Året der gik 2008

Året der gik 2007

Året der gik 2005

Året der gik 2004