Udstilling på Bjärsjölagård i Sverige
26 aug. 2006

Dommere: Morgan Johnsson og Ulricha Nordmark

Så er vi hjemme efter endnu en dejlig udstilling på Bjärsjölagård. Det der gør disse Svenske udstillinger så specielle og dejlige er først og fremmest "svenskerne"!!! Igen i år fik vi en dejlig modtagelse og havde en skøn dag sammen med vores efterhånden mange god Svenske Shettie-venner og kunne sammen med dem glædes os over flere gode resultater.

Således var det jo skønt at Stjernens Lisette kunne hjembringe en flot guldmedalje til sin ejer Kristina og Anders Ahlström , efter Anders iøvrigt havde lavet en skøn middag til os Grattis og tak for mad!


Ud over at være kok må Anderes også tage tjansen som fotograf når "pigerne" er i ringen


Stjernens mini-Lizette


Armani, Lizettes føl efter Harm v. Keizershof

Katarina gjorde det også igen! Blev klassevinder med sit skønne hingsføl Spektras Power. Katarina havde i øvrig "headhuntet" Carina til at hjælpe med fremvisningen. De havde et godt team arbejde.


Spektras Power guld og klasevinder igen

Anna-Lisbeth, som havde ordnet vores tilmeldinger og betalinger havde vist også en skøn dag idet hendes dejlige hoppe Dalsgårds Alisia blev klassevinder og fik guld. Alisia har vi jo i flere år haft fornøjelse af når hun var til bedækning.


Stort tillykke Anne-Lisbeth og tak for hjælpen

Camilla Kjellman havde 3 ponyer med og blev klassevinder med alle tre! Godt gået. Vi glædede os naturligvis mest over hendes skønne hingstføl Paul Newman efter Shirehill Gold Cracker der ligesom Camilla to andres ponyer fik guld. Jeg har nu fået resultatet af Championatet og Paul blev Champion føl. Grattis grattis Camilla!


Sandbackas Paul Newman

Stendyssens Astrea, efter Liam of Borgie som Anneli og Magnus købte af os for år tilbage fik igen guld. Astrea var smukkere end nogensinde. Hun strålede af trivsel og sundhed. Hun overstrålede da også alle og blev naturligvis klassevinder. Ikke overraskende har jeg nu fået oplyst at hun blev Mini hoppe champion. Kæmpe grattis til Hasselbo!! Og mange tak for de tilsendte billeder af Astrea


Stendyssens Astrea
Foto: Magnus Archenholtz 


Stendyssens Astrea
Et meget typisk afkom af Liam of Borgie

Foto: Magnus Archenholtz 

I samme hold udstillede vi selv Bergeruds Bernadette og Stjernens Mini Ilseline. Bernadette fik en sølvmedalje og Ilseline en flot guld medalje, så det var jo herligt.


Stjernens Mini-Ilseline

Ud over de to små damer havde vi kun Dusty med. Vi havde valgt at lade de to hoppeplage vi havde til meldt Wendy og Irene, blive hjemme. Dette skyldes at Tina er startet i gymnasiet og derfor ikke kunne deltage i denne udstilling på grund at "socialiserings" travlhed. Samtidig skal hun i morgen køre klubmester skab i SOK og valgte derfor at blive hjemme. Carina og jeg var derfor "alene afsted" derfor ikke så mange billeder af vores egne da jeg jo måtte have ponyer i hænderne i steden for foto apperat.


Stjernens Mini-Dusty

Som ventet faldt Dusty bestemt ikke i den svenske dommers smag, for lille, for tyk og for firkantet og for kort,( en grov oversættelse af hans kritik, den korrekte kommer naturligvis på Dustys egen side senere) men han nød at være med og vi nød at have vores lille charmetrold med. Han gik hjem med en sølvmedalje.


Stjernens Mini-Dusty

Vinderen i Dustys hold blev Almnäs Ivory, som senere på dagen blev B.I.S. Stort Grattis til Torsten Jeeppsson


Almnäs Ivory

En sidste meget glædelig oplevelse på denne dag var gensynes med Stjernens Elvito og hans familie. Det er så herligt at se denne lille fyr blive håndteret. Han debuterede i agility og var dagens eneste fejlfrie og vandt dermed. Han blev da også vinder af både Handlerklassen og Maskeradklassen. Ud over dette opnåede han sølvmedalje!


Flot flot! Stort tillykke


Mon denne præmie kan spises!

Tak til alle jer der gjorde den dag dejligt, et stort tak til Sverige syd for endnu en dejlig udstilling og et kæmpe tak til Carina der som altid fremviste vores ponyer optimalt.

Se Bjärsjölagård 2005 her

Se fra Bjäsjölagård 2003 her.