Hoppefamilie 2007

Stammoder Hermits Isabella

24 point, 1. præmie og ærespræmie på dyrskuet i Roskilde 2007.

Skuets bedste samling

Beskrivelse:
Særdeles flot og ensartet samling. Alle med kønt hoved og flot hårpragt. Et godt fundament og utrolig velplejet. Fremvist på særdeles flot vis.


Hermits Isabella

Vi købte Isabella som føl i 1993 på auktion i Reading. Som plag solgte vi Isabella til Jonna Hansen (Stutteri Bergerud).
Efter nogle år købte vi Isabella tilbage og sammen med hende en sortbroget datter Bergeruds Ivalu.efter Ørnhøj red Label. Den glade køber var min mor.
Hermits Isabella fik et dejligt sorbroget hoppeføl "Stjernens Iben" som blev solgt til Jonna, der ikke helt kunne "slippe Isabella" . Iben blev dog tilbage købt i forbindelse med afvikling af Stutteri Bergerud i 2006. Efterfølgende fik Isabella Stjernens Isadore der blev solgt som føl men også tilbage købt. Det sidste sortbrogede hoppeføl er Stjernens Izette som nu er 2 år.
Bergeruds Ivalu har givet os to dejlige sortbrogede hoppeføl Stjernens Mini- Ilseline og Stjernens Mini-Irena Alle afkommene er efter Stjernens Opus undtaget Izette, som er efter Heros Tranegilde

Alle ponyerne i samlingen tilhørte min mor, der i 1987, satte som betingelse for at indgå i stutteriet at jeg ville hjælpe med at skaffe sortbrogede avlsponyer. Mor har i alle årene fastholdt sin interesse for de sortbroget og det glæder mig usigeligt at vi i år kunne opnå dette flotte resultat, hvilket udelukkende skyldes min mors loyalitet omkring sit avlsmål.

Som det fremgår af ovenstående har Jonna ( Bergerud), gennem årene været vældig indvoldveret i denne hoppefamilie, hvorfor det var herligt at Jonna kom fra Fyn for at se og hjælpe med "vores hoppefamilie" ( Bergerud og Stjernen)

1. generation
2. generation
3.generation

*Hermits Isabella


Bergeruds Ivalu

Stjernens Mini-Ibrahim
Stjernens Mini-Ilseline

Stjernens India

Stjernens Irena

Stjernens Ibenholt

Stjernens Mini-Inca
Stjernens Mini-Ingo
Stjernens Isak
Stjernens Mini-Isja
Stjernens Inspector
  Bergeruds Ilselill.

 
Stjernens Imperial
 


Stjernens Iben

Stjernens Iwanhoe
Stjernens Ilona
Stjernens Isolde

Stjernens Iza
Stjernens Ichelle
Stjernens Idaline

  Stjernens Ivalde

 

Stjernens Isadore
Stjernens Indeed 
 
Stjernens Izette

Stjernens Ibiza
Stjernens Ivana
Stjernens Isabella
Solskinsøens Izzo

 

  Stjernens Icemann
 
  Stjernens Imona
  Stjernens Ibi