M&M Foal & youngstock Christmas Show

27. November 2011

Vi havde en rigtig dejlig dag, i godt selskab og godt humør selvom taget på ridehuset var ved at blæse af.....

Også resultaterne og beskrivelserne var vi rigtig godt tilfredse med, ingen fløjpladser men den evige 2ér kan man næsten sige da vi stod på 2. pladsen med 3 af de ponyer vi havde med af samme grund var vi også finale deltager med alle vores 2.

Det bedste resultat opnåede White Flame idet han fik 41 point med følgende beskrivelse:

Særdeles god type, kønt hoved med god bredde. God skulder med god dybde, god brystkasse.Jævnt føre lemmer, velmarkerede store led. Skridten god og afslappet, rigtig god overtrædning for størrelsen. God aktiv trav med god længde. Karakter: 9 - 8- 8-8 -8 = 41 og finale deltagelse.


Stjernens White Flame
Eftersom at White Flame er sidste årgang vi får efter Heros Tranegilde er vi ekstra glade for hans flotte resuultat da vi har stor lyst til at beholde ham som kommende avlshingst, selvom vi også har hans halvbror Stjernens Picasso

Tina havde valgt at tage sit hoppeføl Joline med og på trods af begrænset træning opførte denne lille dame sig rigtig godt, stod som nr. 2 med følgende beskrivelse:

God type, god bred pande. God overlinie, lidt stejl skulder. Jævnt føre lemmer, gode store knæ. God overtrædning, landvindende skridt. Godt jævnt tempo, godt afskub i trav.
Karakter 8 - 8 -8 - 8 - 8 = 40 point
og finale deltagelse.


Stjernens Joline
I forbindelse med vores ønske om at nedbringe vores antal af ponyer solgte vi Joline´s mor i håbet om at Joline kunne blive en værdig efterfølger. Dette flotte resultat holder liv i vores håb og samtidig er det jo også skønt at hun kan blive den der bringer sin fars spændende blodlinier ind i vores avl da hun er første årgang efter Kilskogens Gentzel som vi havde indlejet i 2 sæsoner.

Da årstiden og vores tid kun levnede mulighed for begrænset træning, valgte vi at tage High Present med, da hun jo har været i byen tidligere og derfor ikke havde brug for den store træning. Hun var den eneste af vores ponyer der ikke fik en 2. plads men "kun" en 3. plads. Beskrivelsen var dog rimelig, ligesom hendes karakter:

God type. lidt smalt hoved mere knoglestruktur ønskes. Brystpartiet lidt smalt, muskelfylde savnes. Gode lemmer dog knapt fyldige nok. Særdeles god skridt, god jævn rytme. Trav jævn rytme med energi.. Karakter: 8 - 7 - 7 - 9 - 8 = 39 point


Stjernens High Present

Den sidste vi havde med var Lucky Luke. Han opførte sig rigtig godt men opnåede ikke ligeså pæne karakter som vores andre ponyer. Lidt overraskende men vi tror og håber han kan opnå mere på et senere tidspunkt. Han var en sød og dejlig unghingst at have med i byen.

Beskrivelse: God type med godt udtryksfuldt hoved. Mangler fylde bagtil, lidt tung i halspartiet. Gode lemmer, lidt muskelfattig bagtil. Træder godt op, god jævn rytme i skridt. Lidt travl i trav.
Karakter: 8 - 7 - 7 - 8 - 7 = 37 point og finale deltagelse.


Stjernens Lucky Luke