Store hestedag i Roskilde d. 9. september 2006

En skøn dag, dejligt vejr og 86 tilmeldte ponyer.

Ponyerne blev fremvist i 2 ringe med to dommerhold. Hanne Bjerre og Annika Stridgård dømte i den ene ring, Madeleine Beckman og Jan Bjørnshøj dømte i den anden. Dommersekretærer var Susanne Dahl og Annette Thorshøj.

På denne side er foto fra dagen og enkelte resultater. Siden er absolut ikke dækkende for dagens mange resultater og dejlige ponyer men skal se som udpluk fra dagen, der naturligvis er mest fokuseret på vores egne ponyer.


Madeleine Beckman og Jan Bjørnshøj i aktion.

Hoppeføl:

Der var tilmeldt så mange hoppeføl at holdet for de store hoppeføl måtte deles i 2. Vinderen af det ene hold blev dette skønne hoppeføl "Flore af Veddinge" fra fam. Bjørnshøj


Flore af Veddinge
Efter Roubaix af Nørvang

Et andet meget dejligt hoppeføl var Annagaard Unika


Annagaard Unika
efter Heros Tranegilde

I dette hold havde vi selv Stjernens Lightfull med, hun opnåede til vores store glæde en flot 3. plads med med 40 point og kvalificerede sig dermed til finalen.


Stjernens Lightfull
efter Stjernens Chivas

En lille smuk skimmel deltog også i dette hold


Bakkehavens Impala
Efter Bakkehaves Jumbaldi

Hoppeføl hold 2

I dette hold vandt Tartans Mulan, ud over at kunne glæde os på Helle og Joan´s vegne er vi jo også meget fornøjet over hendes resultat, da hun dels er efter vores dejlige hingst Skovlundens Waterloo og dels er hun ud af Joans skønne hoppe Maraike som vi har fået lov at trække et føl på. Endnu et Waterloo barn , gjorde sig positivt bemærket på dagen. Det var Pernille Bjerres skønne 1 års plag "Grubbes Fliss" der opnåede hele 43 point.


Tartans Mulan efterfuldt af Ørnhøj Morgana


Tartans Mulan


Tartans Mulan

Hingstføl:

Der var kun 2 små hingstføl og dette hold blev vundet af Bakkegaards Elliot, en skøn lille fyr jeg desværre ikke har billeder af.

I holdet for de store hingstføl var der 12 ponyer. Dette store hold blev vundet af det skønneste hingstføl "Ellinges Aslan" med 43 point. Det skulle også senere vise sig at han var denne fløjplads værdig (se længere nede på siden)
Vi havde selv to med i dette hold Stjernens Prosper og Stjernens Helios af disse to klarede Prosper sig bedst han stod som nummer 3 med 41 point og gik dermed videre til finalen.


Stjernens Prosper
efter Smevallens Hijacker

1 års hingstplage

I dette hold var der kun 4 plage. Vi kunne sammen med Ivan Tovgård (opdrætter af Attila), glæde os over at Lille Rosendals Attila gik på fløjen med 41 point og dermed videre til finalen


Lille Rosendals Attila
efter Stjernens Gambler

Vi havde på denne dag "kun" Carina og Tina med til at fremvise vores ponyer og da vi var så heldige at 4 ud af vores 6 ponyer gik videre til finalen, var vi meget taknemmelige for at Mette Thorshøj sagde ja til at fremvise aAttila i finalen. Ligeledes trådte Pia Nejsgård hjælpende til med Prosper i finalen. Mange tak for det.
Først på dagen havde vi aldrig klaret skærene hvis ikke Gitte fra Stutteri tartan havde hjulpet med at holde føl of føl-mødre. Tusind tak Gitte.


Mette her flot med Attila


Flot opstilling med en hånd ved modtagelse af ærespræmie.

1 års hoppeplag:

Der var også meldt så mange 1 års hoppeplage til at de store måtte deles i to hold. Det ene hold blev vundet ag Vihrsgårdens Muri-Mille og derefter stod Signes dejlige plag "Tartans Ronja".

Det andet hold blev vundes af Grubbes Fliss som jeg desværre ikke har billede af, ligesom jeg også mangler billede af vindren af de små 1års hoppeplage Mabel K


"Tartans Ronja"

2 års hopper

I holdet for 2 års hoppeplage havde vi Tinas plag Stjernens Coral med.Hun vandt for 3. år i træk sin klasse ved Store hestedag. Så nu er det slut med at deltage i plageskuer, til næste år træder hun i de voksnes rækker


Stjernens Coral
efter Heros Tranegilde


Præmie overrækkelse for 2 årshoppeplage. Coral får sine 41 point og er dermed klar til finale deltagelse


Tusindfryds Nessie
Efter Skäpperöds Rasputin

Så lykkes det Jan at kabre mikrofonen og han er i sit es!


Jan er jo fortræffelig i sin positive begejstring for de ponyer han ser.

I holdet for de 2 års hingstplage stod Skovbakkegårds Robin på fløjen, desværre intet billede. Til gengæld har jeg billede af Jolly Boy som er son af vores Jackline og efter Skovlundens Waterloo. Sjovt at se ham, han stod nr. 3. Vi havde selv Light Lover med som stod nr. 4.


Jolly Boy
efter Skovlundens Waterloo


Asperas light Lover
efter Markeslevgårds Bodyguard

Vallakker:

Igen må vi konstaterer at "vallak-klassen" er en succe. 6 dejlige vallakker blev fremvist og klassen blev vundet af Minigårdens Charley ejet af Anna Rasmussen

Preben og Anny havde Sundance med han stod på en flot 3. plads med 40 point

Finalen:

I finalen deltog alle de ponyer der havde opnået 40 point og derover. Finalen er en ny konkurrence så alle mulighederne er åbne. Der deltog 24 ponyer i finalen, og alle modtog ærespræmier. Vi havde som tidlige nævnt 4 af vores 6 ponyer med. I den forbindelse vil jeg gerne takke Dansk Charolais forening, Stutteri Vihrsgården og Stutteri Bækkeskov for de flotte ærespræmier vi modtog.

Finalen blev vundet af det meget skønne hingstføl Ellinges Aslan efter Waulkmill Maclaren. Ejet af Birgitte Wind og Klaus Hansen


Birgitte Wind i flot stil med sit superføl.

Til vores store glæde kom Stjernens Coral ind på en flot 2. plads


BIS og res. BIS på deres æresrunde.

Best in show:


Ellinges Aslan

Res. Best in show:


Stjernens Coral
efter Heros Tranegilde

Så skal vi gang med at tage et super billede af vinderen, men prøv lige at se denne afslutning på dagen!!

Først den glade familie med det "skønne barn"

Så skal vi have stillet barnet op til fotografering:

Lidt vanskeligt, så "far" må træde til!

Det er lidt svært at fange hans opmærksomhed, selv om der gøres mange krumspring, som foreksembel Pernille her:

MEN!!!!

Nu har "barnet" fået nok........... (hvilket man måske godt kan forstå)

farvel og tak for i dag!


Det hele endte dog lykkeligt.

Kæmpe stort tillykke til Claus og Birgitte "Vind" (og vælt)

Vi vil også meget gerne lykke ønske alle med deres resultater også dem som ikke er nævnt på denne side.

Tak til alle for en dejlig dag.