Året der gik 2014

Endnu et år er gået. Et lidt specielt år da Tina har været i Australien og derfor ikke har haft mulighed for at deltage i alle årets udstillinger. Alligevel må vi konstaterer at det blev et fantastisk år, takket være stor hjælp fra blandt andet Carina og Louise samt mange andres hjælpsomme hænder :-) Specielt årets Hingstekåring oversteg langt vores forventninger idet vi kunne glæde os over følgende titler:

Bedste 3års Standard hingst *Stjernens Piano

Bedste 5 års medium hingst *Stjernens Remy Martin

Bedste 5 års standard hingst, hold 1 *Stjernens Lucky Luke
Kåret i 1. klasse med 44 point. Standard og Over All res. Champion.

I hold 1 for 5 års og ældre standard hingste som Lucky Luke vandt med 44 point blev Stjernens Poulsen nr. 2, også han blev kåret i 1. klasse, ham fik 43 point.


*Stjernens Lucky Luke
Kåret i 1. klasse med 44 point. Standard og Over All res. Champion 2014

Næste udstilling, Dyrskue i Roskilde lod ikke noget tilbage at ønske da vi i perfekt vejr, omgivet af dejlige mennesker, igen opnåede resultater vi slet ikke havde turde drømme om:-)

Stjernens Isabella blev bedste 3 års hoppe på tværs af alle racer. En kæmpe glæde da hun jo er den pony Tina arvede efter mormor og den pony som Tina vil føre mormors avls med sortbrogede ponyer videre med. Ære være mormors minde.


Se video fra Dyrskue 2014: Isabella på Dyrskue

Ikke nok med det så blev vores efterhånden lidt ældre hoppe Stjernens High Flown bedste shetlands følhoppe og efterfølgende nr. 2 i konkurrencen om skuet bedste følhoppe.


Se video fra Dyrskue 2014: High-Flown på Dyrskue


Carina og Tina med Stjernens High Flown og Stjernens High Performance

Avlsmæssigt blev det også et fantastisk år, gode ukompliserede foling og 13 dejlige føl, flest hingstføl men to føl silverfarvede føl samt 2 føl med silverfarvet anlæg hvoraf den ene er solgt til Frankrig. Mere kan man vist ikke ønske sig :-)


Stjernens Pacific

Silverbrown hoppeføl


Stjernens Terminator
Silverblack hingstføl


Stjernens Constantin
Rød med silveranlæg.Nu i Frankrig

Vores mopseopdræt har også vores fantastisk, Breslau´s Maybeline har fået 4 dejlige tæve hvalpe. Den stolte far er Seloy´s inspector Morse

Egentlig var det slet ikke planlagt men det var utrolig berigende. Nu har alle fire hvalpe fået dejlige nye hjem men det var så stor en oplevelse at vi nok vil gentage det snart :-)

På trods af vores beslutning om at skære ned i antallet af ponyer er der af forskellige årsager kommet flere dejlige ponyer til.

Blandt andet Fanebo´s Fifi som blev bedste 3 års hoppe på Store Hestedag 2014


Fanebo´s Fifi

Her med sine stolte opdrættere Bente og Carl Thomsen:-)

Til M & M Christmas show gjorde hun det igen og det samme gjorde Stjernens Pocahontas :-)

Idet begge blev klasse vindere :-)


Fanebo´s Fifi Bedste 3 års hoppe med 45 point


Stjernens Pocahontas Bedste 4 års shetlands hoppe med 40 point

Vores 2 års hoppe Fajen Liebas stod som nr. 2 med 41 point.


Fajen til M & M Show Nov. 2014
41 point

Det er jo skønt med så gode resultater men endnu skønnere når man også kan glæde sig over de solgte ponyer gør det super flot! Det var tilfældet ved M & M shov hvor Pernille og Brian´s Stjernens Idaline blev bedste 2 års med 42point , hun blev samtidig bedste 2 års på tværs af alle racer.


Stjernens Idaline


Stort tillykke til Pernille og Brian der også er ejer af Stjernens Couture som stod på 3. pladsen i dette hold med 41 point :-)

Af andre flotte resultater kan vi glæde os over er Dejlige nyheder fra Sverige !

*Stjernens Mini-Paschael som vi har sammen med Hasselbo Stuteri blev:

 Champion Minihingst och bästa mini Gångartsponny med 88789=40p!

Stjernens Mini Angus Svensk ustillings Champion!

s
Stjernens Mini Angus

Hans nye ejer, som også har sendt disse billeder skriver: skriver Han vann sin klass, blev sen champion hingst (det var inga separata minichampionat, så han tävlade mot standardhingstar), sen fick han hederspris som bäst behårade - och avslutade dagen med att bli BEST IN SHOW!! Karakter: 9 -9 -8 -8 -8=42 Point


Kæmpe grattis til hans ejer Anneli og Rune Stutteri Midgård Sverige

Og så lige en Derby vinder :-)


Stjernens Icemann Derby vinder i 2014 !

Nå jeg kom jo helt bort fra præsentationen af nogle af vores nye ponyer, vi har nemlig også fået beriget stutteri med to nye mini hingste nemlig Shetlandsgaards Jackpot der iørigt er far til Stjernens Mini Angus. sammen med ham kom Tyfoon v. mini-st. De Ponydijk . Begge fra Michala og Kirsten Jensen. Tusinde tak


Shetlandsgaards Jackpot


Tyfoon v. mini-st. De Ponydijk

Et par dejlige hopper er også kommet hjem, nemlig Stjernens Izette og Stjernens O´hare sammen med endnu en hoppe Tartans Olivia Tusinde tak Joan! Det bliver så spændende, sammen at vente på hendes føl efter Silbersee´s Luxus

En enkelt unghoppe er kommet til, nemlig den dejlige sortbrogede plag Sandbackas Covette

Mange ponyer er rejst til nye dejlige hjem og jeg vil ønske alle de nye ejere held og lykke dem, jeg håber inderligt at de vil give glæde og succeer.

Vi sluttede året med at rejse til Holland hvor vi på flotteste vis fejrede vores 25 års jubilæum med Lieke, Bass, karin og Wilfried Ten Dam. 25 år med det bedste shetlandspony venskab. Tusinde tak for det

Og så til det aller vigtigste....... Tina er kommet hjem fra Australien :-)

Skønt at hun er hjemme igen, så vi sammen kan deltage i det kommende års arrangementer og udstillinger. Vi glæder os til at møde jer alle ved kommende arrangementer og udstilling.

Tak for i år og Godt nytår

Se også:

Året der gik 2013

Året der gik 2012

Året der gik 2011

Året der gik 2010

Året der gik 2009

Året der gik 2008

Året der gik 2007

Året der gik 2006

Året der gik 2005

Året der gik 2004

Sidste nyt 2013

Sidste nyt 2012

Sidste nyt 2011

Sidste nyt 2010

Sidste nyt 2009

Sidste nyt 2008

Sidste nyt 2007