Året der gik 2015

Endnu et år er gået. Et år med mange dejlige oplevelser, mange skønne timer samme med venner og "shettie-venner". Vi har fejret Tina´s store fødselsdag, glædes os over gode udstillingsresultater med såvel ponyer som med mops. Jeg har nydt at Tina igen er hjemme så vi sammen kan deltage i udstillinger og hun på sin dejlige professionelle måde kan træne såvel hunde som ponyer.
Lidt besværligheder har vi dog også haft , idet forhjulslejerne i begge sider på min bil gik i stykker sammenfaldende med at vi har haft en lille brand i huset, med efterfølgende omfattende røgskader. Heldigvis fik far slukket branden og fik alle hundene ud, således at ingen kom til skade! Så selvom rensning og istandsættelse af huset tog meget tid og mange kræfter, føler vi os meget heldige, det kunne være gået rigtig galt. Da vi endelig var ved at komme på plads med rensning og maling, fik vi en vandskade i kælderen, så det var forfra igen med reperation, rensning o.s.v. Et godt forsikrinsselskab, gode håndværkere m.v. gør at vi nu kan glæde os over at ALT er renset ( incl alt tøj), repereret og malet :-)

Året første udstilling var M & M vinter show 2015
En skøn dag med flotte resultater for alle de tre ponyer vi havde med, specielt Stjernens Poulsen gjorde det flot idet han blev res. BIR med 45 point


Stjernens Poulsen

Næste udstilling var Plageskue på Dorthealyst, hvor vi kom hjem med resultater vi kun kan være meget stolte af idet 3 af vores 4 ponyer stod på fløjen. Se mere fra Dorthealyst


Stjernens Pacific
Bedste 1 års shetlænder hoppe

Og så blev Tina 25 år !
Vi fejrede Tina´s 25 års fødselsdag i dejlig solskinsvejr, ligesom den dag Tina blev født.


Tina og Anderes


En skøn dag med mine to dejlige "unger" og morfar

Min far´s fødselsdag d. 30/4 startede flot med endnu et dejligt føl :-


Stort tillykke far

Avlsforeningens hingstekåring

Årets hingstekåring blev ikke den store succe for vores vedkommmende. Faktisk fik vi kun godkendt en hingst, til gengæld en hingst som vi er meget glade for at kunne anvende i vores avl.


*Stjernens Mini All-Star
3 års mini

Til gengæld kunne vi glæde os over at supplerer vores avlshingste med en skøn mushroom hingst:
Vi er så taknemmelige over at Marianne Kjeldsen med familie, har vist den tillid at vi har fået denne skønne hingst på station.


PICASSO FRA HOLLA
Han er kåret i Starum Norge med 43 point, 1kval. Bedste 3års hingst.
Vi mener at han kan bidrage meget positiv i avlen med de mushroom farvede ponyer.

Dyrskue 2015

Roskilde Dyrskue blev igen en helt fantastisk oplevelse resultat mæssigt. Dels var det herligt at Tina´s hoppe Stjernens Isabella fik 24 point og ærespræmie, hun stod som nr. 2 af 10 kun slået af Stjernens Primadonna ejet af Jette og Søren fra Annagård.
Jette og Søren valgte at lade Tina og Carina fremvise Primadonna i konkurencen om skuets bedste følhoppe og HUN VANDT !!!


Stjernens Primadonna


Stjernens Isabella

Føl 2015

Vi kan glæde os over en fantastisk sæson med 22 dejlige føl, som i vores øjne har en høj kvalitet og ualmindelige spændede farver med rig variation. Specielt glade er vi over vores to silverblack hoppeføl :-)

Det er jo skønt at nyde de nye føl på markerne , hvorfor vi har lavet en side med Føl stemningsfoto 2015.

Hoppekåring 2015

Traditionen tro deltog vi i avlsforeningens hoppekåring i juli måned. Vi havde 4 ponyer med og var rigtig glade for vores resultater, specielt var det herligt at Stjernens Gambler´s datter Stjernens Golden Girl kom i første klasse og blev medium Champion.


Stjernens Golden Girl


Fajen Liebas
Bedste 3 års standard hoppe

2015 blev også året hvor Tina blev husejer og D. 16. August var far og jeg til House warming hos Tina og Anders, skønt at se hvor dejligt de har indrettet sig og skønt at se alle de mennesker i alle aldre der var med til at "varme huset".

Store Hestedag 2015

Årets sidste egentlige udstilling for os, var store Hestedag. Igen en herlig dag med gode resultater for alle vores ponyer, specielt må nævnes at Stjernens High flown på trods af sin efterhånden høje alder gjorde det igen :-)


Stjernens High flown
Klassevinder med 24 point og ærspræmie. BIS 5


Stjernens Novel
Klassevinder med 41 point. Karakter: 9-8-8-8-8. BIS 4

Vi har også været på udstilling med morfars lille moppe Getwins Dinastiya (Dina). Hun klarede det helt fantastisk og opnåede 'excellent' med en super beskrivelse som kan ses herunder. Hun stod nr. 3 i et flot hold og modtog ligeledes CK.


Hun blev ved udstillingen trolovet med i vores øjne Danmarks bedste mops Seloy Solist, så måske skal vi have hvalpe i 2016

Materialeprøve 2015

For at være klar til hingstkårinen i 2016, deltog vi i avlsforeningens matrialeprøve i oktober.
Hvilken fantastisk dag ! Vi havde 3 hingste med og de blev placeret som nummer 1, 2 og 3, alle fik rød roset.


De medbragte hingste var Stjernens Piano, Stjernens Mini All-Star og Tartans Orion.

Sidst nævnte fik endda 10 for sit temperament, hvilket gjorde ham til dagens vinder.


Tartans Orion

Årets sidste begivenhed er at vores dejlige Elite-hoppe Ciska v.h. Broek er flyttet hjemmefra.

Faktisk var det planen at Ciska skulle blive her resten af hendes liv. Hun har været en fantastisk avlshoppe og har givet os 15 dejlige føl, det sidste da hun var 25 år. Siden da har hun blot nydt sit otium men har nu brug for lidt ekstra foder og pleje, hvilket betyder at hun kommer på stald om natten, hvilket ikke passer damen da hun er alene på stald.... Men her i nærheden var en anden gammel hest blevet alene.... og Ciska er flyttet ud til ham. Så nu nyder Ciska sit otium hos sin nye mor Tove sammen med sin senior kæreste.


Ciska V.H. Broek

Julen fejrede vi hos Tina og Anders, fantastisk når næste generation tager over :-) En skøn aften.

Vi vil gerne ønske alle en glædelig jul

Nytåres blev som altid fejret hjemme på gården. Og vi havde den skønneste aften sammen med vores dejlige venner Lis og Lars.

Tak til alle jer vi har haft dejlige stunder med, tak til alle jer der altid er der.

Se også:

Året der gik 2014

Året der gik 2013

Året der gik 2012

Året der gik 2011

Året der gik 2010

Året der gik 2009

Året der gik 2008

Året der gik 2007

Året der gik 2006

Året der gik 2005

Året der gik 2004

Sidste nyt 2015

Sidste nyt 2014

Sidste nyt 2013

Sidste nyt 2012

Sidste nyt 2011

Sidste nyt 2010

Sidste nyt 2009

Sidste nyt 2008

Sidste nyt 2007