Sidste nyt 2009

D.24/12 2009. Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Håber at jule ferien efterlader tid til opdatering og nye ponyfoto.

D.23/11 2009. Jeg var været syg og derfor hjemme den sidste uge. Det er jo lidt hyggeligt for mopperne, men også ret kedeligt........

Nu er der i midlertid kommer den skønneste lille herren på damebesøg. Det er Perle der skal parres så nu er der liv og glade dage her hjemme!!!


Lille Tin Tin blev af sin ejer kørt de 600 kr. ned tiol os Tak for det Gunilla Johnsson

D.23/11 2009. Så er han ankommet, den skønne lille Champion hingst som vi har været så heldige at kunne låne fra Shetlandstal Liebas.
Sammen med ham kom staten på Bjarnes mini stutteri nemlig 3 dejlige minier:
Rosa Van Het Keijzertje , Twiggie Van Het Keijzertje og Candy Van De Westerbrink


Larsto van de Berkenhoeve

D.11/10 2009 I dag har vi været til avlsforeningens materiale prøve.

Vi havde 3 hingste med, vores egne Ygor Liebas og Tartans Laddie, samt Warezz from broken colours (tilhørende Joan Schou, Stutteri Tartan) som Tina havde haft i træning.

Sidst nævnte blev vinder af materiale prøven 2009

Et kæmpe tillykke til Joan!!!


Warezz from broken colours
En glad ejer og mønstre.

D. 28/9 2009. Vi havdei weekenden besøg fra Sverige. Herligt at vise ponyerne frem til de altid positive og dejlige Svenskere.
Anneli og Magnus fra Hasselbo Stuteri sendte mig i dag disse skønne foto af Whisky og hans datter Sunlolli


*Stjernens Mini-Whisky


Stjernens Sunlolli

D. 25/9 2009. Jeg er langsomt ved at arbejde mig igennem de mange opdateringer der skal ske på denne side og glæder mig over at kunne opdatere Baldurs side med dette skønne resultat:

Nu godkendt avlshingst i Sverige. Karakter: 88888=40p.

Som føl blev Baldur sammen med sin ½-bror Paschael solgt til Anneli og Magnus Hasselbo Stuteri Sverige. Begge har fået de bedste betingelser i deres opvækst så det glæder mig utrolig meget at Annelig og Magnus nu har fået belønnet deres store indsats og nu er ejer af en godkent Mini palomino hingst.

Kæmpe Grattis til Hasselbo Stuteri


Stjernens Mini-Baldur
Foto Kristina Ahlström

D. 18/7 2009. Så er årets hoppekåring vel overstået for vores vedkommende.
Resultater og foto vil komme senere da vi lige nu er på vej til 3 ugers ferie i Canada. f sammen grund vil alle opdateringer og mail besvarelser ligge stille i denne periode.


Peggy V. Olwen. Fløj hoppe på 5 års og ældre holdet i standard størrelse.
Kåret i 1. klasse med 42 point. samt standard rec. Champion

Ny mops på stutteriet!

Skønne Perle er i dag flyttet ind!

Tusinde tak til Birgit Seloy

Der er nye billeder på følsiden.


Stjernens Bine
Vi er nu ved at nærme os afslutningen af dette års folingssæson i det vi nu kun venter på Ciska´s foling


Peggy med sit dejlige hingstføl

23. juni 2009. Så er det i dag at Tina bliver student!


Kl. 9.55. Så er det afgang til den sidste eksame!
Fulgt af sin kæreste Nicolas, der med et afsluttende 12-tal, blev student i går! Godt gået.
Kæmpe tillykke


Hjemme igen, son ny klækket student med et snit på over 10.. Så flot min egen.

En herlig dag hvor Tina (og vi andre) strålede om kap med solen!

21/6 2009. Endelig er der ved at være lidt "luft" til opdatering af siden, som dog vil ske lidt af gangen.
Det har været en travl tid med hingstkåring, dyrskue ferie, folinger, bedækninger, indberetninger, arbejde og meget andet.
Samtidig har der været et fantastisk forårs salg så mange af vores dejlige ponyer er ikke længere på denne siden men har fundet nye hjem.
Resultaterne og opsætning af de nye føls egne siden er nu så småt i gang. Opdatering af salgssiden, vores egne + de fremmede vil komme derefter.

Vores sidste store glæde er at Wendy v. Veldzicht har givet os et dejligt hoppeføl, vores første efter Kantenborg Sprite. Hun er naturligvis "en beholder"


Stjernens Walarie

D.6/6 2009. Lige hjemme og vende efter et dejligt dyrskue. Er nu på vej til Capri hvorfor opdatering af siden og mail besvarelse kommer til at vente.

D. 29. maj 2009. Så har jeg endelig lidt tid til opdatering på siden Føl 2009..


Mange føl er kommet til verden. Her er det Reina med vores første føl i denne skønne farve.


Andre venter stadig!!!

Her Petruska i "lykkelige omstændigheder"
D. 21/5 2009. Petruska har nu fået et dejligt hoppeføl efter Kantenborg Sprite hos sin nye ejer. Et kæmpe tillykke herfra

10/5 2009. Så er årets hingste kåring overstået og for vores vedkommende med et lidt skuffende resultat dog kunne vi glæde os over at Zilver, vi har sammen med stutteri Liebas, fik avlsgodkendelse.

Vi startede weekenden som de andre år med en utrolig hyggelig aften på Hotel Postgården i rigtig dejligt selskab ( foto kommer senere), derefter en lang dags kåring, vi var hjemme ved23-tiden og kunne så starte overvågning af de folende hopper vi har på stald, 2 stod med voks! Dagen i dag er gået med omrokoring af ponyer,hopperne er sluppet i stod med de forskellige hingste. Pt. overvåger vi stadig flere hopper og håber på snarlig foling da en relativ hård arbejdsuge starter i morgen.

Så snart der er "lidt ro" vil der komme foto og resultater fra kåringen


Zilver v.d. Koerberg


Et herligt syn da unghopperne indtog sommerfolden.

D. 27/4 2009. Såvel opdatering af denne hjemmeside som mail besvarelse har været meget forsømt den sidste tid. Det skyldes den almindelige forårs travlhed med indgræsning af ponyer, folinger, træning til hingstekåringen samt klargøring og deltagelse til Plageskuet på Dorthealyst. Jeg håber at kunne råde bod på begge dele de nærmeste dage. Her vil jeg dog lige nævne at Stutteri Tartan havde taget Stjernens Pippin med til Dorthealyst for at deltage i hingsteparaden. Til vores store glæde blev Helles (stutteri Tartans) evige tro på Pippin belønnet da han gik hen og vandt hingsteparaden flot fremvist af Signe.
Se mere under Dorthealyst 2009


Stjernens Pippin

Kæmpe tilllykke Helle

En sorgens dag.

Vi har måtte sige farvel til LL. Lindegårds Oleroso.


Oleroso og jeg da hun var 1 år

Oleroso var min første og højt elskede shetlandspony, hun blev 22 år og har givet os mange dejlige føl blandt andet Stjernens Overglow som blev mini champion sidste år og nu forhåbentlig vil føre Olerosos blodlinier videre her på stutteriet.
Den største glæde ved Oleroso var dog hendes altid kærlige, positive og glade væsen, en pony som altid vil være i mine tanker og som jeg kan takke for utrolig mange dejlige oplevelser og glæder.
Jeg vil hver dag savnet hendes hilsen på folden.

D.6/3 2009. Det er nu muligt at bestille og betale de tidligere omtalte wellness produkter direkte over nettet: wellness produkt-og bestillingsside
På denne side findes også information omprodukterne.

D. 2. Februar. Som supplement til mit job og stutteri-drift er jeg nu i gang med at starte en lille "Wellness forretning". Tiden skal jo gå med noget... ;O)

Jeg har i mere end 25 år arbejdet med mennesker hvilket jeg holder utrolig meget af. Dette vil jeg fortsætte med i dette projekt blot på et andet plan. Her er målet at hjælpe folk til et større selvværd, et bedre liv ved brug unikke produkter, som jeg, med udgangspunkt i min sundhedsfaglige baggrund, helt kan stå inde for. Produkter af højeste kvalitet til såvel indre som ydre pleje. Dette kombineret med de kompetancer jeg gennem årene har opnået i forhold til undervisning, opfølgning og coaching tror jeg kan blive en spændende udfordring.

Der vil være fokus på sund og effektiv vægt kontrol og måske i særdeleshed på vægttab ved hjælp af omtalte produkter.

Sundt og energigivende kosttilskud til specielt unge og sportsudøvere

Salg, information og undervisning i brugen af produkterne samt opfølgning og coaching i forhold til at de ønskede mål.

Er du nysgerrig? Så ring og hør mere... 20812227

D. 31. Januar. Vi nyder dagligt vores 1. føl Stjernens Gulliver, den livsglæde og energi han udviser, er simpelhen livseleksir!!


Stjernens Gulliver

D. 16/1 2009. Så er Bergeruds Alvilda ankommet.


Endnu engang tusinde tak til Jonna og Mogens som forærede mig denne lille sag i fødselsdagsgave og som også selv afleverede denne skønne lille dame.

D. 12/1 2009. Vi er nu hjemme efter en dejligt tur til Hollandske hingstekåring, i godt selskab med gode shetlands-venner.

Herunder den skønne 1. præmie hingst ejet af stutteri Liebas:


Shadow Van Drieoka

Herhjemme var denne lille fyr kommet til verden i fuldmånens skær d. 11/1 2009 . Lidt uden for sæson men mere end velkommen. Han er ud af Sandbackas Gill og efter Heros Tranegilde.

Året første føl


Stjernens Gulliver

Vi vil starte med at ønske godt nytår. Håber alle er kommet godt ind i det nye år.

Nytårs morgen 2009:
En rigtig staldmester kommer vel på arbejde om man så skal tage direkte fra Nytårsfest.....
 
Viggo i ført jakkesæt, slips og gummistøvler.....
 

1. Januar 2009. Efter et skønt tilbage blik på Året der gik 2008 er vi nu klar til at se frem til et forhåbentligt nyt og spændende år.
På pony "fronten" har vi jo planer om at deltage de sædvanlige arrangementer som plageskue, hingste kåring, hoppekåring, materialeprøven og store hestedag.

Nytårs fortsætter!

Tina skal måske tabe sig
Janny skal måske tabe sig

Berte skal tabe sig!!!!

Men det er rigtig svært når man er en sulten mops........


Trods overvægt kan Berte lynhurtigt komme op på stolen, hvis den forlades mere end 1 sekund!


Den er jo tom, mor!!!!!!

 
Berte har altid haft et godt øje til lækkerier
 
Men samtidig været klog nok til at "vente" indtil der kom et ubevogtet øjeblik!

 

Året der gik 2008

Året der gik 2007

Året der gik 2006

Året der gik 2005

Året der gik 2004

Sidste nyt 2008

Sidste nyt 2007