Sidste nyt 2015

I den sidste tid har der været langt imellem opdateringerne, hvilket hænger sammen med mit nye job som tager meget tid og mange kræfter men spændende er det :-)
Jeg håber i juleferien, at få opdateret de manglende sider samt traditionen tro få lavet siden "Året der gik"
Indtil nu er føllene fra 2015, som ikke er solgt, sat ind på de sider de hører hjemme under, så de kan ses der.

Rigtig glædelig Jul

Materialprøve sjælland oktober 2015

Hvilken fantastisk dag ! Vi havde 3 hingste med og de blev placeret som nummer 1, 2 og 3, alle fik rød roset.


De medbragte hingste var Stjernens Piano, Stjernens Mini All-Star og Tartans Orion.

Sidst nævnte fik endda 10 for sit temperament, hvilket gjorde ham til dagens vinder. Det var Tina som viste dem alle så vi var meget taknemmelig for den store hjælp fra Pernille og Brian i løbet af dagen og til oprangeringen trådte Hanna til og hjalp, så alle tre kunne komme i ringen. Stort tak til Hanna og Brian:-)
Også stort tak til Joan fra Bækkeskov som havde skænket den flotte ærespræmie samt stort tak til avlsforeningen for en dejlig dag og det flotte æresdækken. Sidst men ikke mindst stort tak til Tina som igen viste vores hingste på bedste vis.

Den sidste der skal have et meget stort og varmt tak er Joan Schou som har overdraget den dejlige hingst Tartans Orion til os. Du kan i dag være stolt af dit opdræt.

Se mere her: Materialeprøve 2015

D. 25/9 2015. I dag har vi fået scannet de sidste hopper og på siden Føl i vente 2016, kan ses hvilke hopper der er drægtige og med hvilke hingste. Ja allerede nu glæder vi os til de kommende føl :-)

Vi har også været på udstilling med morfars lille moppe Getwins Dinastiya (Dina). Hun klarede det helt fantastisk og opnåede 'excellent' med en super beskrivelse som kan ses herunder. Hun stod nr. 3 i et flot hold og modtog ligeledes CK.


18 md ganske god størrelse feminint hoved med herligt udtryk, korrekt bid, prima hals og skulder, herlig forbryst, god front ganske gode benstammer kort krop udmærket overlinje, ganske god brystdybde, udmærket vinkler bag, prima pels ganske god hale, frie bevægelser en anelse ustabil for

D. 20/9 2015. Så har vi opdateret Store Hestedag 2015


Stjernens Novel
Klassevinder med 41 point. Karakter: 9-8-8-8-8. BIS 4

I går rejste Solhøjs Tilde og hende silver black hingstføl Stjernens Tvebak til Norge.
Vi ønsker deres nye ejere held og lykke med dem.

Vi håber snarest at få opdateret følgende sider med billeder:

Dyrskue 2015

Hoppekåring 2015

D. 6. sept. Vi kan nu glæde os over at alle vores mini-hoppeføl har fået nye ejere, dejligt at der er så stor efterspørgelse at vi allerede på nuværende tidspunkt må melde udsolgt af de små piger:-) Vi har stadig flere dejlige standard hoppeføl som kan købes.

D. 17. August.I dag er endnu en af vores små vallakker rejst hjemmefra til et skønt blivende hjem med masser af kærlighed til ham :-)
Vi har nu igen næsten udsolgt af vores vallakker, så jeg må til at overveje, hvem af de små drenge vi kan kastrerer og dermed sikre et godt liv.


Stjernens Fundus
Solgt

D. 16. August. I går var far og jeg til House warming hos Tina og Anders, skønt at se hvor dejligt de har indrettet sig og skønt at se alle de mennesker i alle aldre der var med til at "varme huset".

I dag har jeg opdateret vores side med de mushroom ponyer


Stjernens Wolverine

Samtidig glæder jeg mig over at det nu er en realitet at lille Omega, skal rejse op til Laila og Steinar i Norge, hvor det skønneste pony liv venter ham :-)


Stjernens Mini-Omega

13/8 2015. En dejlig dag hvor Tina har været hjemme og vi fik scannet en del hopper drægtige samt chippet føl. Vi nåede også at få trænet et par af de ponyer vi skal have med til Store Hestedag

Så er der nye foto af vores unghingste og på salgsside

En af dem, der kan ses både på unghingste siden og på salgssiden, er den 2 års hingst herunder:


Stjernens Indigo

August 2015. Tina har været hjemme og lege med Playboy, han har bestemt ikke glemt sine tricks :-)

Vi har nu taget stilling til hvilke af året føl der kan købes og har derfor opdateret vores salgsside

Vi har været på Falster folden og tage nye billeder af vores unghopper, så fotosiderne unghopper og hopper er opdaterede med nye billeder.


Contiki og Jackie juli 2015

Vi har også været til årets hoppekåring og fået vældig gode resultater, disse samt foto fra dagen kommer snarest.


Stjernens Golden Girl

Så har vi fået årets sidste føl og kan glæde os over en fantastisk sæson med 22 dejlige føl, som i vores øjne har en høj kvalitet og ualmindelige spændede farver med rig variation. Allerede nu er vi begyndt at glæde os til næste folingssæson og har derfor lavet en ny side med "føl i vente 2016" De første hopper er scannet drægtige :-)

Til vores store glæde har vi fået mulighed for at trække føl på denne skønne hoppe, som vi solgte til Bente og Carl Thomsen i 2009. Ydermere har vi i 2014 fået hendes datter Fanobos Fifi og nu altså lånt Furelise samt hendes datter Fanebo´s Freja . Da vi selv har Furelises datter fra 2008 Stjernens Flossy, betyder det at vi forhåbentlig kan vente 4 føl ud af Furelise og hendes 3 døtre.


Haganäs Furelise
Juni 2015

Tusinde tak til Bente og Carl Thomsen Stutteri Fanebo for denne spændede mulighed.
Se hvilke kombinaltioner vi har valgt under "føl i vente 2016"

Så fik vi endnu et drømme føl.

Vi har i mange år ønsket os et buckskin eller golden dun føl og i nat gik denne drøm i opfyldelse da Sandbackas Golden Eye gav os et herligt stort golden dun hingste føl efter Stjernens Poulsen


Føl stemningsfoto 2015.

Her til aften har Pocahontas fået et dejligt hoppeføl efter Stjernens Remy Martin. Skønt at det hele gik godt og skønt at få denne foling overstået inden dyrskuet :-)

Vi er nu så småt igang med træning til årets dyrskue i Roskilde næste weekend. Samtidig er vi begyndt at overveje hvilke hopper vi skal tage med til årets hoppekåring i juli måned.

Skøn glædelig nyhed fra Sverige;

Stjernens Iben har fået dette skønne silver brown hoppeføl efter Silbersee´s Luxus

Stort tillykke til Anneli og Rune fra stuteri Midgården Sverige

Flere føl er kommet til og dermed også mulighed for at tage de dejligste stemningsfoto på følfolden.

De kan ses her: Føl stemningsfoto 2015. Vi forsætter naturligvis med vores normale føl side: Føl 2015

Så nyder vores unghopper livet på sommerfold på Falster :-)

D. 25/5 2015. Siden sidste opdatering har vi fået 4 dejlige hoppeføl :-) En af grundende til at vi ikke har kunne følge med i forhold til opdatering. Dette håber vi på at kunne råde bod på de nærmeste dage indtil da kan de nye føl ses på "føl 2015" siden. Der vil snarest blive taget foto og lagt ind.

Det blev ikke den store succe for vores vedkommmende til dette års hingstekåring. Faktisk fik vi kun godkendt en ingst, til gengæld en hingst som vi er meget glade for at kunne anvende i vores avl.


*Stjernens Mini All-Star
3 års mini

1. Silverblack hoppeføl er født på Stjernen :-) :-)


Stjernens High-Five

Ny hingst på Stjernen

PICASSO FRA HOLLA
Vi er så taknemmelige over at Marianne Kjeldsen har vist den tillid at vi har fået denne skønne hingst på station.


Han er kåret i Starum Norge med 43 point, 1kval. Bedste 3års hingst.
Vi mener at han kan bidrage meget positiv i avlen med de mushroom farvede ponyer.

D. 11/5 2015. Så om hingstføllene :-) 4 har vi fået inden for det sidste døgn. Vi får nok først tid at tage billeder og laver deres egene sider efter hingstekåringen den kommen weekend.

Vil dog lige nævne at det ene føl er det første silverfarvede føl der er født på stjernen i år :-)


Stjernens W........

D. 6/5 2015. I nat kom der sørme endnu et hoppeføl :-) Helt fantastisk med dette "babyboom" i fuldmånens skær.
Dette føl er intet mindre end drømmeføllet da det er det første føl ud af Tina´s Stjernens Isabella og samtidig første og eneste føl efter Stjernens Lucky Luke der stadig er i Holland.
Da vi mistede mormor, fik Tina Isabella som hun kunne føre mormor´s avls af sortbrogede ponyer videre med, så også set i det lys er det jo en drøm at Tina nu har ført dette ud i livet :-)


Stjernens I..........

D. 5/5 2015. På to dage er der født 3 hoppeføl mere, alle efter Stjernens Poulsen. 3 skønne "store" føl som vi er meget glade for. Skønt når en hingst i sin første årgang levere føl som disse. Se føl 2015

D. 30/4 2015. I dag har far fødselsdag og dagen startede flot med endnu et dejligt føl :-)


Stort tillykke far

Det er vores 4. føl i år og vores 1. hingstføl, en skøn stor fyr på 68 cm. Stjernens M......

En travl tid så derfor lidt forsinkede opdateringer.

Tina er fyldt 25 år og blevet fejret, vi har fået gødet og sprøjtet markerne så nu er indgræsningen igang. Folingssæsonen er også startet ligesom bedækningssæsonen. I skrivende stund er der født 3 dejlige hoppeføl. Vi har været til Plageskue på Dorthealyst, og kom hjem med resultater vi kun kan være meget stolte af. Sidst men ikke mindst vil jeg nævne at Stjernens Mini-Angus er blevet kåret i Sverige. Stort tillykke til Anneli og Rune fra Midgård.


Stjernens Pacific
Bedste 1 års shetlænder hoppe

En fantastisk dag til plageskue på Dorthealyst, hvor 3 af vores 4 ponyer stod på fløjen. Se mere fra Dorthealyst

Tina 25 år.

Vi fejrede Tina´s 25 års fødselsdag i dejlig solskinsvejr, ligesom den dag Tina blev født.


Tina og Anderes


Tina omgivet af familie og venner :-)


Morfar.

To store dejlige damner er kommet til :-) Begge fra min veninde Joan Schou. Stutteri Tartan


*Marieke van de Sanjesreed
Kåret i 1. kl. 42 point


*Marieke van de Sanjesreed
Kåret i 1. kl. 42 point

Og hendes dejlige datter:


Tartans Marilyn Monroe

Stjernens Poulsen res. BIR med 45 point til M & M´s vinter show 2015


Stjernens Poulsen

Se mere fra dette show på M & M vinter show 2015

D.26/2 2015. Opdateringerne har været sparsomme, ikke fordi der ikke er sket noget, jeg har blot haft travlt med at pakke de mange flyttekasser ud og sætte på plads. Sideløbende er der også sket lidt forandringer i ponybestanden flere er rejst og andre er kommet :-)

Blandt andet er vores dejlige, drægtige hoppe Stjernens Ivana er flyttet hjemmefra til et nyt og spændende liv men en ny ejer der forguder hende, mere kan vel ikke ønske sig :-)

Sjernens Wingman og Stjernens Mini-StarLight er sammen rejst til det skønneste sted hos Dorte Holving, jeg er slet ikke i tvivl om at et bedre liv kan de ikke få.


Stjernens Mini-StarLight


Stjernens Wingman

Til gengæld har vi fået skønne Chloe´og hendes 3årige dejlige rødbrogede datter Team Holvings Frida hjem. Frida er efter Kilskogens Gentzel.


Stjernens Chloe


Team Holvings Frida

Vi har desværre kun et følbillede fra 2012, men nyt foto kommer snarest :-)

D.28/1 2015. Så er der lidt nyheder på mopse-siden

D.26/1 2015. Lidt underligt at sidde her, i et hus uden mopser..... de er alle flyttet ned til Tina da forsikringsselskabet i dag er gået i gang med at tømme huset, vaske og rengøre alt efter vores røgskade. I dag er alt vores toj, tæpper og ander der skal vaskes/renses kørt væk! Dejligt når det er overstået :-)

D. 26/1 2015. Nu hvor Tina er hjemme igen, bliver der forhåbentlig mulighed for at få taget lidt nye foto. Herunder et lille stemning billede fra i går hvor solen endelig skinnede.


Stjernens Mini-Odelia

24/1 2015. Jeg er nu i gang med at opdatere vores Mopse-side og har i den forbindelse sat lidt nye foto ind at Molly og Merle.

Se mopse-siden


Merle sommeren 2014

D. 23/1 2014. Så har vi fået tilmeldt vores hingste på hingstelisten og meldt til årets 1. udstilling som er M&M show d. 28/2 2015. Vi har valgt at tage Stjernens Poulsen, Stjernens Pacific og Stjernens Novel med til dette show.

Salgsmæssigt er vi også så småt i gang, idet Stjernens Pinot har fået et nyt dejligt hjem og i morgen rejser Stjernens Iben den lange vej op til stuteri Midgård hos Annelig og Rune i Sverige. Vi ønsker jer stort held og lykke :-)

Lidt besværligheder har vi dog også, da forhjulslejerne i begge sider på min bil er gået i stykker sammenfaldende med at vi har haft en lille brand i huset, med efterfølgende omfattende røgskader. Heldigvis fik far slukket branden og fik alle hundene ud, således at ingen kom til skade! Så selvom vi har en kæmpe rensning og istandsættelse af huset foran os, så føler vi os meget heldige, det kunne være gået rigtig galt.

Vi er nu ved at planlægge bedækningssæsonen 2015 og kan til vores store overraskelse se at vi har flere hingste end vi kan anvende :-)

Det betyder at vi kan tilbyde udlejning af flere dejlige hingste, blandt andet Stjernens Remy Martin og Stjernens Poulsen. Begge hingst vi med spænding venter føl efter i år. Begge rigtig gode hingste til at gå i stod med deres hopper.


Stjernens Remy Martin
Kåret i 2A med 40 point. Bedste 5 års medium hingst


Stjernens Poulsen
Kåret i 1. klasse.Nr 2/8. Karakter: 9-9-8-8-9= 43 point

På vores side Hingste station 2015 kan ses både de øvrige hingste der kan lejes samt de hingste der står til afbenyttelse her på Stjernen.

D. 2/1 2015. Her på Stjernen er vi kommet godt ind i det nye år. Jeg nyder at Tina igen er hjemme efter sin 4 måneder lange tur til Australien. I disse dage vil vi i fællesskab tage de sidste føl fra. De hingste der skal til kåring i 2015 er ligeledes taget væk fra hingstefolden, således er vi nu igang med at forberede os til udstillingssæsonen 2015 og glæde os til de kommen føl :-)

Vi glædes os også til at gense alle vores shetlandspony venner på udstillingsbanerne og vil hermed benytte lejligheden til at takke for mange hyggelige stunder i året der gik.

Jeg håber i disse dage at få opdateret hjemmesiden. Året der gik 2014 er nu omsat i tekst og billeder men også tilmelding af hingste til hingstelisten samt planlægning af udstillingssæsonen samt den nye bedækningssæson, håber jeg at få klaret i disse dage.

Vi vil gerne ønske alle en glædelig jul

Og samtidig ønske Sarah tillykke med Stjernens Oskar som Sarah har fået i julegave :-)


Stjernens Oskar

Far og jeg fejrede julen sammen med begge børnene og alle mopserne. En stille og rolig juleaften men meget skøn :-)

Se også:

Året der gik 2014

Året der gik 2013

Året der gik 2012

Året der gik 2011

Året der gik 2010

Året der gik 2009

Året der gik 2008

Året der gik 2007

Året der gik 2006

Året der gik 2005

Året der gik 2004

Sidste nyt 2014

Sidste nyt 2013

Sidste nyt 2012

Sidste nyt 2011

Sidste nyt 2010

Sidste nyt 2009

Sidste nyt 2008

Sidste nyt 2007