Sidste nyt 2019

Vi har været til Plageskue på Dorthealyst, i bidende kulde men som altid en dejlig dag.


Stjernens Fleur
Bedste 1 års hoppeplag

Se mere på siden: Dorthealyst 2019

Dagen efter fik vi vores 2. føl i år. Et dejligt hingstføl som måske er det føl jeg har drømt om i flere år, nemlig et skimlet hingstføl ud af Stjernens High Flow og efter Stjernens Lucky Luke. Jeg ved det ikke endnu men han ligner en der kan bliver skimmel


Stjernens High-..........
Her de første førsøg på bukkesprin, få timer gammel

På Lørdag skal vi til plageskue på Dorthealyst, det glæder vi os til.


Vi kan træne men vinterpelsen kan vi ikke gøre noget ved.

11. april 2019. Så er året 1. føl kommet.


Stjernens Mini- D.........

Far: Waldo v.d. Litherweg
Mor: Dasy Van De Westerbrink

Det er en skøn tid, mange tykke damer, som snart skal fole, så spændende hvad de gemmer.

Vi har valgt at sætte flere ponyer til salg, hvorfor vores salgsside er opdateret.
Der vil kunne findes kårede hopper og hingste, flere vallakker samt mange unddyr, såvel unghopper som unghingste.

Stjernens Flintstone
3 års stor vallak
Stjernens Harley
2 års stor vallak
Stjernens Mini-Soulmate
5 års vallak
medium størrelse
Stjernens Mini-Our dream
2 års lille vallak
Stjernens Wallander
2 års vallak medium størrelse

Se den opdaterede salgsside

Getwins Dinastiya venter hvalpe i maj 2019!

Hun er parret med den skønne sorte mops "Little Bastard de la Schumerale! Han er dominat sort så de kommende hvalpe vil blive sorte.


Dodge som han kaldes ejes af Heidi og Søren fra kennel Naturedogs.

Vi har haft en dejlig dag og en stor oplevelse da vi gen-besøgte Redefin i Tyskland d. 3. april 2019. Sidst vi var der, var i 2008, til internationalt show, hvor vi havde nogle fantastiske dage og en kæmpe oplevelse da Bergeruds Playboy "kom, så og sejrede" blandt andet blev han international miniature Champion.

playboy redefin
Bergeruds Playboy
"Best small licensed stallion" , "Small in hand senior Champion 2008", "Small in hand Champion 2008" og "Reserve Overall Champion 2008"

Denne gang havde vi Playboys søn med, Stjernens Mini- Supreme, ligesom sin far havde Supreme ikke haft den store succes ved den Danske kåring, men da vi selv mente at han burde kåres og faktisk vurderer ham til at være en af de bedste minier vi har opdrættet, valgte vi at fremstille ham i Tyskland. Dettte blev en stor succes da han opnåede en livstidskåring og nu til vores store glæde kan virke i avlen.


Stjernens Mini- Supreme

Far og søn:

Vi fremstillede også Stjernens Valdemar og Gedsagergårds Lekker Ding , som i efteråret havde bestået den Tyske, ret krævende brugsprøve. Begge opnåede livstidskåring og vil ligeledes indgå i vores avl allerede fra 2019.


Stjernens Valdemar
Kåret for livstid. Redefin i Tyskland. Mecklenburg/Vorpommern e.V.

Set med vores øjne er han jo meget spændende at få i avlen da han er testet positiv for sølvgen.

lekker 2019 stor
Gedsagergårds Lekker Ding

Vores 1. silver farvede hingst. En herlig farve på en hingst fuld af kvalitet.

Efter en vinter med temmelig stort arbejdspres har jeg nu "luft" til lidt opdatering efter denne vinter.

Vi startede året med en stor omgang snot og hoste, ja faktisk startede det allerede i slutningen af 2018 og vi kom godt ind i januar før alle igen var friske.

Vi begynder nu at kunne se hvilke hopper der måske har absorberet deres drægtighede, og hvilke af de hopper vi ikke kunne scanne drægtige, som måske alligevel kommer med føl. I vinters kastede O`hare, ærgerligt da vi var ret spændte på det ventede føl efter Damsgårdens Wonderfull Sheik men heldigvis kom O´hare fint over det.

Desværre har vi denne vinter mistet to dejlige føl. Det ene var, vores måske bedste hoppeføl i år Stjernens Yolo. Vi fandt hende død på folden om morgenen da vi skulle fodre. Meget sørgeligt men vi trøster os lidt over at det var et pludseligt dødsfald så hun har ikke lidt. Vi er også glade over at vi venter et føl med samme kombination her i 2019


Stjernens Yolo
Far: Bergeruds Playboy
Mor: Yesmine V.D.Vaarhorst

Det andet føl vi mistede var faktisk meget tragisk, vores lille Columbus havde været temmelig syg med dieree men efter indlæggelse lykkes det at stabiliserer ham. Han blev super frisk og tog på, så han var rigtig fin igen. Han stod på stald sammen med en veninde om natten. Pludselig en dag, selvfølgelig en søndag, fik han ondt i maven. Vi havde besøg af dýrlægen 3 gange i løbet af dagen inden vi om aftenen ved dyrlægens 4. besøg besluttede at lade ham sove ind, da han kun fik dette værre og værre trodt smerte dækning m.v. En forfærdelig dag. Heldigvis har vi dette tilfælde, også valgt samme kombination, da vi var meget tilfredse med resultatet.


Stjernens Mini-Columbus efter Bergeruds Playboy
Mor Stjernens Co Co Mademoiselle

Det er med stor sorg at jeg må skrive RIP til disse to dejlige føl, de var begge ualmindelig charmerende og en stor glæde i hverdagen.

Først og fremmest godt nytår.

Nu er det nye år godt i gang og vinter pasningen er på sit højeste men allerede nu kan jeg mærke hvordan spændinen og forventningen til den kommen folingssæson vokser, maverne bliver større og større på de mange drægtige hopper og vidner om at det faktisk ikke varer så længe inden de nye føl kommer til verden.

Jeg håber snart på dejligt klart frostvejr, så jeg kan få taget nogle nye billeder til hjemmesiden, lige nu er den eneste opdatering at siden "Året der gik 2018" er færdig.

Sidste nyt 2018

Sidste nyt 2017

Sidste nyt 2016

Sidste nyt 2015

Sidste nyt 2014

Sidste nyt 2013

Sidste nyt 2012

Sidste nyt 2011

Sidste nyt 2010

Sidste nyt 2009

Sidste nyt 2008

Sidste nyt 2007

Året der gik 2018

Året der gik 2017

Året der gik 2016

Året der gik 2015

Året der gik 2014

Året der gik 2013

Året der gik 2012

Året der gik 2011

Året der gik 2010

Året der gik 2009

Året der gik 2008

Året der gik 2007

Året der gik 2006

Året der gik 2005

Året der gik 2004